Klar til VM? Få daglige opdateringer fra den danske lejrLæs mere

Dansk-franske Yves Le Lay runder sin store menu af med en personlig, frisk fortolkning af sommerklassikeren koldskål.
Foto: Finn Frandsen

Dansk-franske Yves Le Lay runder sin store menu af med en personlig, frisk fortolkning af sommerklassikeren koldskål.

Anmeldelser

Fem hjerter: Nærvær brillerer med kaviar i blok og verdens bedste toast

Ny restaurant byder på en smuk og smagsrig treklang skabt ud fra nordisk, fransk og asiatisk madkultur.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Køkkenchef og medejer Yves Le Lay varmede panden op, indtil den begyndte at ryge. Så smed han strimler af blæksprutter på, som sydede heftigt, inden de straks efter blev taget af blusset.

Få Politiken til kampagnepris

Kom på forkant med nyhederne i 3, 2 eller 1 måned. Vælg selv mellem fuld digital adgang, avis i weekenden eller avis hver dag.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce