Dansk-franske Yves Le Lay runder sin store menu af med en personlig, frisk fortolkning af sommerklassikeren koldskål.
Foto: Finn Frandsen

Dansk-franske Yves Le Lay runder sin store menu af med en personlig, frisk fortolkning af sommerklassikeren koldskål.

Anmeldelser

Fem hjerter: Nærvær brillerer med kaviar i blok og verdens bedste toast

Ny restaurant byder på en smuk og smagsrig treklang skabt ud fra nordisk, fransk og asiatisk madkultur.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Køkkenchef og medejer Yves Le Lay varmede panden op, indtil den begyndte at ryge. Så smed han strimler af blæksprutter på, som sydede heftigt, inden de straks efter blev taget af blusset.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce