0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

4 hjerter: Café Arrebo på Nørrebro serverer en crowdpleaser af en burrata

Caféen er et fredfyldt helle i et område, der trækker overskrifter med skyderier og bandeopgør.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup

Nurrata, den syditalienske ostetype, der i de seneste år har gjort lynkarriere på danske cafeer og restauranter med sit ydre af mozzarella og sit flydende indre af fløde og ostetråde.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Gyngestativerne på Den Røde Plads ville tippe rundt, hvis ikke de var boltet fast til jorden. I dem sidder flokke af unge piger med flagrende hijabber og giver fart og hviner, det bedste de har lært. Også resten af pladsen er pakket med mennesker i højt humør. Det er første dag i den tre dage lange eid-fejring, solen skinner, det er weekend lige om lidt, og livet er godt.

Lidt længere fremme, på Den Sorte Plads, løber barfodede børn rundt ved den japanske blæksprutte-rutsjebane, og det er med udsigt til dem, man kan slå sig ned på berlinerbænkene ved cafeen Arrebo og nyde, at Nørrebro – al modgang til trods – stråler.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement