0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ny koreansk restaurant på Vesterbro laver latterligt gode burgere

I Seoul spiser man ikke så eksotisk mad, som nogen måske forestiller sig. På Ssam kan københavnerne opleve, hvor velkendt og godt koreanernes hverdagsmad smager. Og deres burgere? De var så »trygge og hyggelige og fingerslikkende gode, at det var åndssvagt«, skriver vores anmelder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Haubjerg/Polfoto
Foto: Andreas Haubjerg/Polfoto

Koreansk bulgogi-burger og en skål bibimbab alias en art biksemad var på bordet, da anmelderen spiste på Ssam, der ligger på Vesterbro.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg tror ikke, at jeg gider spise amerikanske burgere i en periode. Konceptet med en blød bolle om noget ko smurt ind i ost vil jeg kun spise i den koreanske udgave, sådan som de serverer den hos Ssam, der for nyligt er åbnet på Vesterbro. Korean BBQ Burger, kalder amerikanerne den. For de er også blevet vilde med den.

Princippet er det samme, men råvarerne er en smule anderledes. Hos Ssam var bollen en vægtløs dunpude af en brioche klemt omkring lidt syltet agurk, smeltet mozzarella og bulgogi.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN