Vildanden med rødbede var et af aftenens højdepunkter, ikke mindst på grund af Jeppe Foldagers mørkerøde mirakelsovs, som man dog ikke kan se på billedet.
Foto: Nanna Navntoft

Vildanden med rødbede var et af aftenens højdepunkter, ikke mindst på grund af Jeppe Foldagers mørkerøde mirakelsovs, som man dog ikke kan se på billedet.

Anmeldelser

Fem hjerter: Kokketalentet Jeppe Foldager serverer fransk verdensklassemad til folk med tykke tegnedrenge

På Restaurant Niels er Jeppe Foldager tilbage i en mere tilbagelænet stil uden at gå på kompromis med sit kirurgisk præcise håndværk.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Jeppe Foldager kender man mest som kokken, der vandt sølv ved den internationale prestigekonkurrence Bocuse d’or, men aldrig fik den michelinstjerne, de fleste mente, han fortjente som køkkenchef på den nu lukkede gourmetrestaurant Alberto K. Konspirationsteorierne voksede i styrke, efterhånden som den røde guide blev ved med at forbigå ham.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce