0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmeldelse: Folkene bag Osteria 16 har åbnet et tiltrængt og varmt italiensk lys i januarmørket

På Pizzeria 54 er maden er god og simpel, mens servicen er forbilledlig.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup

Pizzeria 54 på Vesterbro er tiltrængt hverdagssødme med sine tynde, sprøde pizzaer og velsmagende antipasti. Men der måtte godt være flere vine.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det havde været én af de uger, og nu var det én af de aftener.

Sygdom, søvnunderskud, januar, havde ramt den sammenbragte familie, og nu travede vi ad Sønder Boulevard, forsinkede, forfrosne og med tre drenge, der alt i alt havde svært ved at se det eksotiske i at skulle med ud på en madanmeldelse, når iPad, radiatorvarme og kattekillinger havde været inden for rækkevidde.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN