Marchel toner helt og aldeles rent flag: De kigger mere mod de klassiske trestjernede michelinrestauranter i Paris end mod  Noma og Geranium. Forvent ikke det grænsesøgende avantgardistiske, men det sublime, stilrene klassiske.
Foto: Emma Sejersen

Marchel toner helt og aldeles rent flag: De kigger mere mod de klassiske trestjernede michelinrestauranter i Paris end mod Noma og Geranium. Forvent ikke det grænsesøgende avantgardistiske, men det sublime, stilrene klassiske.

Anmeldelser

6 hjerter til Marchal på D'Angleterre: »Jeg ved ikke, hvor man ellers skal gå hen i Danmark for at opleve klassisk fransk håndværk på det her niveau«

Sagnomspundne Hotel D’Angleterre har fået en køkkenchef, der både rammer dna’et i det traditionsrige køkken og gør det helt til sit eget.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Der er to ord, der går igen i mine noter efter mit besøg på Marchal. Det ene er ’ekstravagant’. Det andet er ’håndværk’ (med udråbstegn bagefter. Nogle steder to). Selvklart, kunne man fristes til at svare.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce