0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

6 hjerter til Marchal på D'Angleterre: »Jeg ved ikke, hvor man ellers skal gå hen i Danmark for at opleve klassisk fransk håndværk på det her niveau«

Sagnomspundne Hotel D’Angleterre har fået en køkkenchef, der både rammer dna’et i det traditionsrige køkken og gør det helt til sit eget.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Marchel toner helt og aldeles rent flag: De kigger mere mod de klassiske trestjernede michelinrestauranter i Paris end mod Noma og Geranium. Forvent ikke det grænsesøgende avantgardistiske, men det sublime, stilrene klassiske.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er to ord, der går igen i mine noter efter mit besøg på Marchal. Det ene er ’ekstravagant’. Det andet er ’håndværk’ (med udråbstegn bagefter. Nogle steder to). Selvklart, kunne man fristes til at svare.

D’Angleterre er måske landets mest fornemme hotel, nyligt renoveret og med en hotelrestaurant, der siden 2014 har været kronet med en michelinstjerne. Men én ting er at leve op til sin historie, en anden er at gøre den relevant.

Netop det gør Andreas Bagh (med en fortid hos blandt andet Kong Hans, Rasmus Grønbech, Geranium og Alinea i Chicago) decideret blæret.

»Stærk start«, smilede min ledsager skælmsk, efter at vi havde nærmest inhaleret snacksene og i ren begejstring tømt champagneglassene (Pol Roger NV, Epernay og Deutz, begge 175 kr. pr glas).

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

IBYEN

Gregers Tycho/RITZAU

Træt af gåturen om Søerne? Her er 5 dagsture ud af byen

PR/Brace

Her er 10 steder med fremragende takeaway ifølge Politikens madanmeldere

Ernst van Norde, Jesper Houbourg og Unsplash

Din vinterferie til udlandet er aflyst. Sådan holder du den herhjemme

Claus Bonnerup

Han har fundet svaret på det, alle Ben & Jerry's-spisere grubler over:  8 ting, du skal spise, drikke og læse i februar

Finn Frandsen

Normalt ville jeg aldrig afsløre dem. Men her får du mine 21 favoritter, når jeg skal bestille asiatisk takeaway

Jens Dresling

Ibyen guider:  6 særlige ruter for dig, der vil blive klogere, mens du går tur i København

Zinna Mac-Eochaidh og Airflix

Den store guide til vinter­badning i København

Peter Hove Olesen

Sådan fanger du en fisk i Københavns Havn

PR/Søtofte

Bliver det den store madtrend i 2021?:  Her er 8 ting, du skal spise, drikke og opleve i januar

Vi spurgte 10 københavnere, hvor de går hen, når de savner autentisk mad fra deres hjemland

OLESEN PETER HOVE

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Philip Ytournel/POLITIKEN

Se listen:  Her er 100 ting, du kan lave uden at forlade hjemmet

Sine Jensen

Manhattan:  Sådan laver du den perfekte udgave af cocktailen, hvor Europa møder De Forenede Stater

Martin Lehmann

Ibyen guider:  Ny brødbar fra Hart og 11 andre spisesteder, du gerne vil kende

Martin Lehmann

10 timer i Nordvest:  Sådan skal du bruge en dag i Københavns rå mutant-bydel på ydersiden af Nørrebro

Carlo Villarica/Unsplash

Ibyen guider:  Her er 15 tips og tricks til dig, der leder efter et billigt sted at bo i København

Mads Nissen

Ibyen guider:  10 af Københavns bedste bagerier

Emma Sejersen

Velkommen til hovedstaden:   Den ultimative byguide til nye studerende i København

Martin Lehmann

Det bedste stambord, den klammeste kælder og den smukkeste park:   25 københavnere udpeger deres yndlingssted i byen

Jens Dresling

Her er 8 ting, du skal spise, drikke, læse og opleve i oktober

Mads Nissen

Cheap Eats 2020:  De bedste måltider i København til max 100 kr.

Maud Lervik

'Champagne­vask', 'floor' og 'discofinger':   Her er Ibyens ordbog over slang i natte­livet

Joachim Adrian

Pimp dit hjem:  Sådan får du en smuk altan ifølge blomster­dronningen Poppykalas

Per Folkver

Ibyen guider:  7 grønne udflugter fra København, hvor der er masser af plads

Mads Nissen

Old Fashioned:  Vil du være en mester i hjemmebaren, skal du starte med denne klassiker

Hurra!  Hvor holder man en fremragende fødselsdag i København? Ibyen giver dig 12 stærke bud

Christian Klindt Sølbeck

Stor guide:  Her er 15 af de bedste dansegulve og natklubber i København

Mads Nissen

Spis billigt ude:   Her er 10 folkekøkkener i København

Maud Lervik

Den store karaoke-guide:  Hvad skal I synge? Og hvor? Ibyen og musikanmelderne guider

Louise Herrche Serup

Mor er støjfølsom, far er nærig, og naturvin smager surt:   Her er 10 af de bedste forældrevenlige spisesteder i København

Jens Dresling

København gemmer på 46 øer. Hvor mange af dem kender du?

Jacob Ehrbahn

Stor guide:  Her er Københavns bedste værtshuse og barer ifølge 17 kokke og madnørder

Jacob Ehrbahn (arkivfoto)

Spis ude på budget:  Her er Københavns bedste, billige restauranter ifølge 11 kokke og madnørder

Lars Krabbe

Få overblikket:  Her er alle stederne, du skal kende i Kødbyen

Tobias Nicolai/Tobias Nicolai

Ibyens store burgerguide:  Hvor spiser man Københavns bedste burger? Vi viser vej til de saftigste bud

Peter Hove Olesen

10 timer i Valby:  Sådan skal du bruge en dag i Københavns Hollywood