Der er to ord, der går igen i mine noter efter mit besøg på Marchal. Det ene er ’ekstravagant’. Det andet er ’håndværk’ (med udråbstegn bagefter. Nogle steder to). Selvklart, kunne man fristes til at svare.
D’Angleterre er måske landets mest fornemme hotel, nyligt renoveret og med en hotelrestaurant, der siden 2014 har været kronet med en michelinstjerne. Men én ting er at leve op til sin historie, en anden er at gøre den relevant.
Netop det gør Andreas Bagh (med en fortid hos blandt andet Kong Hans, Rasmus Grønbech, Geranium og Alinea i Chicago) decideret blæret.
»Stærk start«, smilede min ledsager skælmsk, efter at vi havde nærmest inhaleret snacksene og i ren begejstring tømt champagneglassene (Pol Roger NV, Epernay og Deutz, begge 175 kr. pr glas).
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Bliv en del af fællesskabet på Politiken
Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Prøv nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her