Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marchel toner helt og aldeles rent flag: De kigger mere mod de klassiske trestjernede michelinrestauranter i Paris end mod  Noma og Geranium. Forvent ikke det grænsesøgende avantgardistiske, men det sublime, stilrene klassiske.
Foto: Emma Sejersen

Marchel toner helt og aldeles rent flag: De kigger mere mod de klassiske trestjernede michelinrestauranter i Paris end mod Noma og Geranium. Forvent ikke det grænsesøgende avantgardistiske, men det sublime, stilrene klassiske.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

6 hjerter til Marchal på D'Angleterre: »Jeg ved ikke, hvor man ellers skal gå hen i Danmark for at opleve klassisk fransk håndværk på det her niveau«

Sagnomspundne Hotel D’Angleterre har fået en køkkenchef, der både rammer dna’et i det traditionsrige køkken og gør det helt til sit eget.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er to ord, der går igen i mine noter efter mit besøg på Marchal. Det ene er ’ekstravagant’. Det andet er ’håndværk’ (med udråbstegn bagefter. Nogle steder to). Selvklart, kunne man fristes til at svare.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

IBYEN