Der var gode retter på menue, bl.a. dette bagte græskar og kålsalaten. Men flere steder manglede tilsmagningen, og lokalets institutionsstemning var svær at slippe.
Foto: Martin Lehmann

Der var gode retter på menue, bl.a. dette bagte græskar og kålsalaten. Men flere steder manglede tilsmagningen, og lokalets institutionsstemning var svær at slippe.

Anmeldelser

Trine Hahnemanns store madmekka kæmper med kantinestemning

Kogebogsforfatteren Trine Hahnemann har med sit nye økomadmekka lidt vej endnu, før restaurantoplevelsen bliver rigtig god.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Det lyste nærmest som en ledestjerne, da vi kom cyklende gennem de mørklagte gader i det noget industrilignende kvarter ved Skt. Kjelds Plads. Klemt inde mellem en dagligvarebutik og byggematadoren Bøje Nielsens massive kontordomiciler så det nærmest småt ud, men ikke desto mindre fylder kantinedronningen og kogebogsforfatteren Trine Hahnemanns nye københavnske madmekka imponerende 900 kvadratmeter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce