The Fat Pike på Islands Brygge lover på sin hjemmeside »en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning«. Det var nu ikke anmelderens oplevelse.
Foto: Emma Sejersen

The Fat Pike på Islands Brygge lover på sin hjemmeside »en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning«. Det var nu ikke anmelderens oplevelse.

Anmeldelser

To hjerter til restaurant på Bryggen: »Nogle gange var det ren tandslibning at tygge sig gennem deres muslinger«

The Fat Pike vil vise råvarer som fisk, skaldyr og bøffer respekt med minimal tilberedning. Men den har de ikke styr på.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Knivmuslingen er et af de bedste skaldyr på en tallerken. Den er så fin i sin rene smag af natur, af marinelivets små mysterier. Derfor er den fremragende som tatar.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

IBYEN