0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

To hjerter til restaurant på Bryggen: »Nogle gange var det ren tandslibning at tygge sig gennem deres muslinger«

The Fat Pike vil vise råvarer som fisk, skaldyr og bøffer respekt med minimal tilberedning. Men den har de ikke styr på.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

The Fat Pike på Islands Brygge lover på sin hjemmeside »en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning«. Det var nu ikke anmelderens oplevelse.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Knivmuslingen er et af de bedste skaldyr på en tallerken. Den er så fin i sin rene smag af natur, af marinelivets små mysterier. Derfor er den fremragende som tatar.

Og så er den mør. Havets silkestrimmel. Men den kan også virke som et rustent søm i munden, hvis den ikke er blevet renset for sand, og hvis den er blevet stegt stiv i betrækket.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement