Illustration: Christine Vierø Larsen

Er du fjerdebølgefeminist, fortravlet småbørnsmor eller fritidsgourmand? Fortvivl ej, vi har fundet kulturnatsbegivenheder til dig

Ibyen er dykket ned i den omfattende program for kulturnatten og har fundet det perfekte program til fire forskellige kulturnatstyper - fjerdebølgefeministen fra KUA, den fortravlede småbørnsmor, fritidsmikrobryggeren fra Vangede og den uimponerbare teenager.

FOR ABONNENTER

Kulturnattens program er en myriade af tilbud, der kan få selv den mest hardcore Politiken Plus-kortholder til at bede om sine himmelblå.

Men fortvivl ej! Ibyen har gjort benarbejdet, så uanset om du er fjerdebølgefeminist, fortravlet småbørnsmor, fritidsgourmand eller forælder til en teenager med armene kronisk over kors, er der helt sikkert også noget for dig. Så kig med her, og find ud af, hvem du skal løbe i hælene på, når mørket falder på i aften.

Malene på 37 fra Frederiksberg arbejder med kommunikation, men drømmer om at gå ned i tid for at få mere tid til den livsstilsblog, hun var lige ved at få rigtig godt gang i, før hun blev mor til Isaac Octavian på 8, Topper på 5 og Havana på 2 med sin key account manager-mand, Tomsen, der desværre ikke kan komme med til Kulturnat, fordi han skal til crossfit.

Malene, Isaac Octavian, Topper og Havana arbejder med en snarrådig oplevelsestaksonomi, hvor dem med minimal sans for behovsudsætning skal tilfredsstilles først.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce