0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bolleretter uden smag: Håndrullede farskugler minder om alt andet end et vildt trip til Italien

Hey, Darling føles mere som café end restaurant og kan ikke bære et menukort til gæster, der forventer mere end et par boller inden biffen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olsen
Foto: Peter Hove Olsen

Hey, Darling satser højt på kødboller, men snubler i tykke lag af sovs, der tager al smager fra farskuglerne.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En af de ting, der adskiller mennesker fra dyr, er, at vi godt kan lide at pille kødet af andre dyr, hakke det og forme det til kugler, inden vi udsætter det for høje temperaturer.

Kødboller er en tudsegammel tradition og en fællesnævner på tværs af kulturer og tidszoner. Nordmænd, bulgarer, mexicanere, afghanere, israelere, indere og kinesere. Alle ruller farsen til håndkugler og koger, steger, bager, damper eller braiserer dem. Grundformen er den samme, og grundstoffet er kød, fedt og bindevæv, som man med varierende krydderier og råvarer kan blande sin særegne kultur ind i. Og så smager kødboller meget forskelligt.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN