De første danske hindbær iført en blød hat af is på friskost, karamelliseret mælk og yuzugranité på Den Røde Cottage i Klampenborg, der vitterlig er rød.
Foto: Martin Lehmann

De første danske hindbær iført en blød hat af is på friskost, karamelliseret mælk og yuzugranité på Den Røde Cottage i Klampenborg, der vitterlig er rød.

iBYEN

Fem hjerter: Den Røde Cottage leverer stor velsmag i hver eneste servering

En middag på Den Røde Cottage er som at tage en bid af den danske sommer. Det kan end ikke et par tunge vinvalg rykke ved.

iBYEN
FOR ABONNENTER

Der var store sko at udfylde efter Anita Klemensen, der sidste år stoppede på Den Røde Cottage efter 8 år og med en michelinstjerne solidt banket ind i det røde murværk. Nu har Simon Lerche, Morten Magh og Magnus Houvenaeghel overtaget de traditionsrige lokaler og leverer elegant service og ren velsmag i de sommerlette retter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce