Kokken Eric Vildgaard voksede op i fattige kår i Tingbjerg, stak som ung til søs og har en fortid fortid som kriminel. Sidste år fik han sin første Michelin-stjerne for restaurant Jordnær. Og det skete efter bare 8 måneders åbning.
Foto: Louise Herrche Serup

Kokken Eric Vildgaard voksede op i fattige kår i Tingbjerg, stak som ung til søs og har en fortid fortid som kriminel. Sidste år fik han sin første Michelin-stjerne for restaurant Jordnær. Og det skete efter bare 8 måneders åbning.

Vold, kriminalitet og en ungdom på sikret institution: Her er historien om Tingbjerg-knægten, der blev en af landets førende kokke

Som 13-årig blev Tingberg-knægten Eric Vildgaard smidt ud hjemmefra. Han var både forbi en sikret institution og en tur til søs, før han fandt en mening med livet. Hun hed Tina, og på rekordtid har parret åbnet en Michelin-restaurant. Mandag skal de forsvare stjernen.

FOR ABONNENTER

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

IBYEN