0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Imponeret madanmelder: Det smagte lidt som Kims Holiday-dip og større kompliment gives ikke

À Terre fortsætter den gastronomiske historieskrivning i de små lokaler i Indre By, hvor flere michelinkøkkener tidligere har boet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Så megen gastronomisk historie i så relativt anonyme lokaler, tænker jeg, mens jeg nysgerrigt sætter mig til rette i nyåbnede À Terres uprætentiøse sort-hvide omgivelser.

Det var her i lokalerne bag Det Kongelige Teater, at Mikkel Maarbjerg og Jens Vestergaard fik deres to michelinstjerner med Ensemble. Det var her, Rasmus Oubæk startede Retour, der slog bearnaisebølgen fast og med tiden fik os til at bruge ord som sliders og family-style. Og det var her, Karlos Ponte fik en Bib Gourmand med sin latinamerikanske restaurant PMY.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN