Prosecco og parmigiano-reggiano er et godt match.
Vinens milde sødme står godt til komælksostens salte og lidt skarpe smagsprofil, mens de lette bobler af en eller anden grund forfiner den molekylære forvandling fra hård til cremet konsistens, mens den jordagtige nøddesmag breder sig i munden.
Jonathan K. Berntsen har sat den kombination øverst på kortet på Enoteca Family, som han netop har åbnet i de lokaler, hvor han indtil coronakrisens nedlukning drev den et-stjernede Michelin-restaurant Clou.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind