»Haters gonna hate«: En af Danmarks førende michelinkokke laver burger for McDonald's
Paul Cunningham, der er chefkok på den tostjernede michelinrestaurant Henne Kirkeby Kro, har udviklet en burger for McDonald’s. Har den 51-årige mesterkok solgt ud? Eller er han ude på en demokratisk madmission med ambitionen om at hæve niveauet for fastfood? Ingen af delene, siger han selv.
Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningDa Ibyen i en interviewserie sidste år fotograferede og spurgte topkokken Paul Cunningham om hans favoritspise, når han har tømmermænd, svarede han: Pommes fritter! Nu laver han sin første burger for McDonald's.