0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

5 hjerter: Jeg hørte rygter om deres imponerende takeaway, og det var heldigt, for ellers havde jeg næppe fundet det

Ikke nemme at finde, men meget nemme at holde af. De to 3-retters menuer hos fransk-østerbroske Le Saint Jacques imponerer madanmelderen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Kammuslingesoufflén fra Le Saint Jacques, som du selv anretter derhjemme, var med imponerende smag, blødhed og saftighed.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det eneste pæne, der er at sige om restauranternes tvungne nedlukning, må være, at steder, der måske var forsvundet lidt ud af bevidstheden, nu får lov til at gøre opmærksom på sig selv gennem den takeaway, der synes at være det eneste lyspunkt i en tid med lockdown og uendelig hjemmeskoling.

Sådan et sted er Le Saint Jacques, der, lige så længe jeg kan huske, har ligget überfransk og Østerbro-mondænt på Sankt Jakobs Plads. Om sommeren med solside, udendørsborde og pariserstemning, resten af året mere anonymt.

Daniel Letz, gastronomisk koryfæ og mangeårig Kong Hans-køkkenchef, ejer stedet, og køkkenchef Claus Skjærbæk bestemmer, hvad der i denne tid skal på den 3-retters menu, der skifter hver uge, og som hver dag langes ud af døren i de brune papirsposer. Man har to muligheder for både forret, hovedret og dessert, og vi bestilte det hele.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

IBYEN