Kønt var det jo ikke, som det lå der i foliebakkerne. Hverken den friterede klat risotto, den saltede pandekage med ricotta og lidt grøntsager, eller vitello tonnatoen, der i forvejen altid har kæmpet lidt med udseendet.
Det lidet dekorative førstegangsindtryk er den udfordring som mange af takeaway-menuerne lider under, og man har bare at få varmet ovnen op og få balladen fint anrettet, før skepsissen flytter ind.
Det gjorde jeg, mens mine gæster (fra boblen) dækkede bordet op med de papirsdækkeservietter, Famo dekorativt lægger med i takeaway-poserne, og pludselig kom følelsen af restaurant faktisk lidt tættere på. Et ’næh’ og et ’ihh’ lød, mens bordet blev dækket, og duften fra maden kom snigende.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her