0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

At få fingre i deres takeaway føles som første gang, reservationen gik igennem på Noma

De fysiske restauranter er lukkede, men takeawayen lever. Og aldrig har byen set mere kreativ og omhyggelig takeaway som nu, hvor topkokkene fyrer den af og giver dig historisk god mad med hjem, skriver madanmelderen og gør status efter et år med takeaway.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det velkendte og af og til lidt trætte takeawaybillede har ændret sig markant det seneste år, hvor restauranterne har været nødt til at tænke kreativt for at opretholde en eller anden form for indkomst.

Nød lærer nøgen kvinde at spinde, og selv om netop kvinder vitterlig er en mangelvare i restauranternes køkkener, så har også de mandlige køkkenchefer grebet spindekrogen og fyret den af.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN