0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af David A. Dyrholm Nielsen. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

I en container på en parkeringsplads på Østerbro gemmer Tobias Emil Jensen på det, han kalder »en verdensnyhed«

Gemt i en brandsikret container på en parkeringsplads på Østerbro står Tobias Emil Jensen hjemmebyggede ’reaktor’. Her forsøger han at genskabe smagen af fadlagring i whisky på ganske kort tid. Og den 34-årige opfinder og iværksætter har store planer for sit spiritusfirma, der skriver sig ind i en ny tendens i spruttens verden, hvor regler bøjes, og grænser brydes i jagten på den perfekte smagsoplevelse.

FOR ABONNENTER

Sådan siger Tobias Emil Jensen, stifter af EtOH Spirits. Han laver whisky. Og så alligevel ikke. Det må han nemlig ikke kalde det, den slags er der en masse regler for. Lad os omformulere: Han laver spiritus, der smager af whisky.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

IBYEN