0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

5 hjerter til en knivskarp menu: Det smagte som at hoppe ud fra en klippevæg. Men du skal skynde dig, hvis du vil prøve det

Koks, med hele to michelinstjerner, har bragt knivskarp velsmag med fra Færøerne til København. En servering var så god, at det krævede en omgang mere.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Koks.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er mange pæne ting at sige om Tivoli og det enorme gartnerarbejde, der bliver lagt i den gamle have. Men Færøerne bliver det naturligvis ikke. Tivoli er nu engang mere bytur, kultur, flyvetur, skrigetur, ti-tur end netop natur.

Allerede ved ankomsten til Det Japanske Tårn (tidligere Det kinesiske Tårn), hvor Koks’ pop op er placeret, var de søde tjenere, hvor mange selv var færinger, nærmest undskyldende om netop den del: »Hvis vi var på Koks på Færøerne, ville I jo sidde midt i naturen«, sagde de og skævede ud mod nedgangen til havens flittigt brugte toiletter. Sagt med andre ord: på Koks’ pop op i Tivoli sidder følelsen af Færøerne nok mere i maden end i omgivelserne.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu