0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

De smagte så fantastisk, at vi straks bestilte fire mere. Og vi brokkede os ikke, da vi ved en fejl fik otte

Når Andreas Bagh perfektionerer fransk brasserie til no-nonsense, er det luksus ind til benet, og tænk hvis man vandt i lotto.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Andreas Bagh og Esmée åbnede i januar i de lokaler, hvor Geist og Bo Bech tidligere huserede.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Allerede inden man træder ind i Esmée, føler man sig eksklusiv i forhold til alle dem, der bare går videre derude på Kongens Nytorv. Her inde bag en passage står man i en anden verden foran indgangen til en restaurant, hvor man kan få lov at betale 385 kroner for en hummer uden at kalde den hovedret.

Det er umuligt ikke at få København K til at rime på yuppie, når man besøger steder som Esmée. Der er bare en vibe af virkelig mange penge her på stedet, som indtil for nylig var adresse for Bo Bechs dark room for storvildtjægere, Geist, hvor hans diamantskarpe kompositioner blev serveret mellem udstoppede dyr i sort interiør.