I weekenden, 21.-23.- juli, er der for tredje år i træk graffitifestival i Pumpehusets Byhave med internationale kunstnere og masser af hiphop-koncerter.
Foto: Mikkel Gutting

I weekenden, 21.-23.- juli, er der for tredje år i træk graffitifestival i Pumpehusets Byhave med internationale kunstnere og masser af hiphop-koncerter.

Byliv

Verdens største graffitifestival kommer til København med gadekunst og hot hiphop

Der er gadekunst i verdensklasse og nogle af Danmarks bedste rappere på scenen, når Meeting of Styles indtager Pumpehusets Byhave 21.-23. juli.

Byliv

I den kommende weekend indtager verdens største graffiti- og street art-festival, Meeting Of Styles, for tredje år i træk København med masser af farver, festlig stemning og musik.

Her kan du møde nogle af verdens bedste street art- og grafittikunstnere og følge deres farverige udsmykning af Pumpehuset i København.

Pumpehusets mure bliver dækket til med mørke træplader, som i løbet af festivalen bliver forvandlet til gadekunst i verdensklasse med alt fra bøjede bogstaver over farverige 3D-motiver til vild fotorealisme. Desuden vil der være livemusik, dj-tunes og mad og drikke i den hyggelige byhave.

Både fredag, lørdag og søndag åbner Byhaven allerede klokken 12 til chill og spraydåseduft, og så står LΔRSDΔFΔRI og Def Star Audio Emperor bag dj-pulten fra kl. 15, mens live-programmet begynder kl. 19.

Fredag er det de to musikkollektiver Echo Out Cph. Records og Garagen, der står for lydsiden, og her kan du høre nogle af de nyere talenter fra den danske hiphopscene, når Rapublik1, NOTA BENE, SUR URT og Kæftens Bekræftelse på skift indtager scenen og giver den gas med hårdtslående hiphop.

Lørdag kan du høre nogle af landets dygtigste rappere: Centeret: Johnny Books & Khal Allan og Loke Deph & Esben, som gang på gang har imponeret med original og særdeles skarp lyrik og et musikmix, som hovedet bare må rykke frem og tilbage i takt til.

Søndag er det så de politiske hiphoppere fra Ren Reflex og SkyggeSiden, der er Danmarks måske mest fremadstormende kvindelige rapper pt., som står for livelyrikken. Sidstnævnte hiver hele sit hold med på scenen, så hendes seneste mixtape 'SommerSynd' kan opleves live med features fra humme, Jinix, Smeden, AkaPelle, SJURDUR, Maddi Tekk, NalleFar & MT.

Kunstnere fra hele verden

Festivalen Meeting of Styles er verdensanerkendt for at samle forskellige stilarter inden for street art-genren og har siden lanceringen i 2002 rejst hele verden rundt med hundredvis af events, hvor nogle af de største navne i gadekunstmiljøet mødes og udveksler inspiration og ideer.

Til eventet i København har Meeting of Styles udvalgt mere end 50 kunstnere, og line-uppet tæller blandt andre folk fra Argentina, Chile, Peru, Mauritius, Australien, Frankrig, USA og Ungarn og så selvfølgelig også en håndfuld lokale kunstnere.

Udover at være et ret unikt forum for urbane insiders og grafittikyndige kunstnere forsøger festivalen at tiltrække det bredere publikum ved at præsentere stærke musiknavne og på den måde introducere ungdomskulturen for undergrundens forskellige aspekter af street art, rap, hip hop, breakdance og dj's.

Det er ganske gratis at deltage i festivalen, og der er mulighed for at købe lidt at spise og drikke.

Meeting of Styles 2017 / Pumpehuset. Fredag 21. juli - søndag 23. juli. Alle dage er Pumpehusets Byhave åben fra kl. 12.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce