Back To Future Sounds indtager i aften containerbyen 'Linjen' i Nordvest.
Foto: Pr-foto

Back To Future Sounds indtager i aften containerbyen 'Linjen' i Nordvest.

Byliv

Tag til torsdagsbar i aften med sydkoreanske undergrunds-dj's

I aften holder pladeselskabet Back To Future Sounds sommerens absolut sidste torsdagschillout, og de har inviteret djs hele vejen fra den sydkoreanske undergrundsscene til at lægge lyd til arrangementet.

Byliv

Henover hele sommeren har pladeselskabet Back to Future Sounds holdt en række kreative chill-out-torsdagsbarer på Postgrunden med koncerter, kunst og mad og drinks.

Og egentlig havde Back To Future Sounds allerede afsluttet torsdagsklubkonceptet, fordi den kulturelle oase Postbox nu er lukket ned igen, men helt ekstraordinært finder BTF Thurdsays sted for absolut sidste gang i denne omgang i aften, torsdag 14. september.

Det sker selvsagt ikke på Postgrunden, men derimod i den anden ende af byen: i 'Linjen' i Nordvest.

Hvis du ikke allerede kender Linjen, så er det en containerby og et kreativt frirum langs skinnerne på Ørnevej (tæt ved Nørrebro St.).

Lær noget nyt

Torsdag er det så Back To Future Sounds, der holder hof på Linjen, og det gør de i fællesskab med den sydkoreanske piratradio Seoul Community Radio - en uafhængig undergrundsradio med base i Sydkoreas hovedstad Seoul, som streamer direkte fra festen til Sydkorea.

Line-uppet kommer til at bestå af en blanding af danske og sydkoreanske dj's, så medmindre du er helt vildt hip og allerede har udforsket den sydkoreanske undergrundsscene, burde der være garanti for at lære noget nyt musik at kende - og blive den der helt vildt overlegne type, der introducerer vennerne til den musik, som de aldrig selv ville kunne finde. Det danske dj-bidrag står Elias Gozal og Amanda Baun for med et italiensk twist fra Titus (Nicola Semprini).

Desuden er det nye københavnske kunst-community Uunit, der står for den visuelle side af showet, og overtrumfer den regngrå tilværelse med kunstnerisk kulør.

Arrangementet starter kl. 17, og den første time er der gratis drinks med Stoli Vodka og happy hour med 2 Brooklyn Brewery-øl for 40 kr. Desuden kigger Angro's madcykel forbi.

BTF Thursdays (Extra Edition). Torsdag 14. september kl. 17-22. Ørnevej 3, Kbh. NV.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce