Foto: Toma Kostygina, Fancy PR
Byliv

Et lille date-forslag til Valentinsdag: Den fremadstormende amerikanske dancepop-duo Sofi Tukker gæster Ideal Bar

Har du hørt om Sofi Tukker? Ellers gør du det nu og nok også fremover, for den amerikanske duo er flere steder blevet udnævnt til at være nogle, man skal holde øje med i 2018. Onsdag 14. februar spiller de koncert i Vegas Ideal Bar.

Byliv
FOR ABONNENTER

I think that I'll keep loving you, way past sixty-five /We made a language for us two, we don't need to describe /Everytime time you call on me, I drop what I do /You are my best friend and we've got some shit to shoot


Sådan lyder omkvædet til den amerikanske dancepopduo Sofi Tukkers seneste single 'Best Friend', der handler om det velkendte forhold mellem 'bedste venner'.

Singlen ligger lige nu højt på internationale hitlister, mens musikvideoen netop har ramt over 7 millioner visninger på Youtube.

Der er muligvis tale om verdenstjerner in spe - i hvert fald har Sofi Tukker i løbet af den seneste uge optrådt hos både Jimmy Fallon og i MTV's TRL, og er flere steder blevet udnævnt til at være blandt de navne, man bør holde øje med i 2018.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce