0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Årets spisested

Vi har nomineret. Du kan stemme. Vinderen kåres 8. april.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Den Økologiske Pølsemand ved Rundetårn slog sidste år Michelin-konkurrenterne af banen og blev kåret som Årets spisested. Foto: Joachim Adrian

iBYEN Prisen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN Prisen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

PASTIS
Juryens begrundelse: Måske byens bedste bud på bøf bearnaise. Her finder man et ærkefransk bistrokøkken med gedigent, uprætentiøst håndværk og menneskelige priser som de bærende principper. Og man får fritter nok til selv en desperat tømmermandssult, den tykke gule sovs har god syre - og man kan altid bede om mere.

KLUBBEN
Juryens begrundelse: 'Klubben' er en ærkedansk konstant i byen. Her er der små potteplanter i kummer under vinduerne og skilte reklamerer med hønsesalat, fiskefileter, ål og flæskesteg. Indenfor er der rød-og hvidternede duge, tæppe på gulvene, plysbetrukne stole, dunkel belysning og ølankre på væggenes træpaneler og memorabilier fra Tove Ditlevsens tid. Blandt gæsterne er Volbeat og Kim Larsen og unge, der elsker mormormad - for eksempel hjerter i flødesovs.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN