Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Illustration: Simone Bjerre
iBYEN Prisen

Her er alle de nominerede til Ibyen-prisen 2018

Ibyen-prisen fejrer de steder og personer, der har gjort noget ganske særligt for København i det forgangne år. Nu kan du stemme på dine favoritter blandt de 30 nominerede.

iBYEN Prisen

OBS. Afstemningen er nu afsluttet - mange tak for jeres stemmer.

Vinderne afsløres til prisfesten for Ibyen-prisen 2018 i Byhaven Pumpehuset fredag 25. maj fra. 16.30 og resten af aftenen. Find Facebook-eventet her og se, hvem der skal optræde.

-----

Hvem har gjort noget ganske særligt for København i det forgangne år? Hvilken restaurant er den bedste i byen? Hvor drikker man de bedste cocktails eller den sjoveste vin? Og hvilket nye byrum er det fedeste i hovedstaden?

Det skal vi til at finde ud af. Og I skal hjælpe os, kære læsere. I har allerede indstillet en masse navne (mange tak for det), og vi har nu på redaktionen udvalgt 30 nominerede fordelt på seks kategorier:

Årets restaurant, Årets café, Årets bar, Årets sted i byen, Årets musiknavn og selvfølgelig Årets københavner.

Herunder kan I læse mere om alle de nominerede. Og så selvfølgelig stemme på jeres favoritter i de forskellige kategorier. Afstemningen løber frem til midnat søndag 13. maj.

Vinderne afsløres til prisuddelingen for Ibyen-prisen 2018, der finder sted fredag 25. maj fra kl. 16.30 og resten af aftenen i Byhaven Pumpehuset lige ved Vesterport St. Her holder vi en kæmpe fest med flere koncerter, dj's, konfettikanoner og øl i hanerne.

De optrædende musikere vil blive afsløret løbende, men vi er rigtig glade for at fortælle, at den første koncert bliver med den unge danske sangerinde Jada, som har taget os med storm med sin overlegne musikalitet og gode sange.

Vi håber meget, at I har lyst til at deltage. Find Facebook-eventet her.

Og nu til afstemningen. Læser du dette på din mobiltelefon eller håndcomputer, så vær opmærksom på, at du skal klikke på den lille pil ud for de enkelte nominerede, hvis du vil læse mere - og for at stemme.

Vær i øvrigt lige helt sikker, før du trykker stem, for der kan kun stemmes én gang pr. ip-adresse.

Årets restaurant

Årets café

Årets bar

Årets sted i byen

Årets musiknavn

Årets københavner

OBS. Vi monitorerer og korrigerer for snyd.

Enkelte brugere har oplevet, at der allerede er stemt, når de kommer ind i artiklen. Vi undersøger problemet og opfordrer til, at man forsøger sig på et privat wifi-netværk eller via 4G, da fælles ip-adresser på f.eks. arbejdspladser e.lign. kan forvirre afstemningsmodulet.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce