Migmigmig. Tv-værten Clement Kjersgaard er en ivrig ordnanist.
Foto: Joachim Adrian (arkiv)

Migmigmig. Tv-værten Clement Kjersgaard er en ivrig ordnanist.

Listen

Der er ingen lov mod at ordnanere i andres selskab

Definition af ordnani: At overtage en samtale uden at tage hensyn til mennesket, man taler med. Vi er klar med ugens Listen.

Listen

Hun var savnet

Ninka is back

Skaberen af ’Kernesund familie’ har mødt sit livs kærlighed og har dette råd: »Universet og din mavefornemmelse sender dig hele tiden beskeder. Lyt til dem. Handl på dem«. Men hvad hvis beskeden er, at man skal købe et par Dr Martens-støvler, Ninka?

Garderobevalg

Mark Zuckerberg vs. grå T-shirt Or

Facebookskaber, hvis garderobeskab udelukkende består af den samme grå T-shirt og grå hoodie, fordi »tøj og morgenmad er fjollede beslutninger«, han ikke gider tage. Enig. Men hvad med Dr Martens-sko? Må vi godt købe dem, Mark?

Begreb

Ordnani

Begreb opfundet af stilhedsekspert Bastian Overgaard, der betyder ’at tale uden at forholde sig til andre i en samtale’. Kan føles som et overgreb, men som Overgaard skriver det: »Der er ingen lovgivning, der forbyder mennesker at ordnanere i andres selskab«.

Fasta-gate

Danskerne vs. stavning

2.716 mennesker har p.t. lagt billeder af deres overhovedet ikke uhyggelige møgunger på Instagram under hashtagget #fastalavn. Hvilken form for forbillede er I så, forældretyper?

Teknik

Basketball-opdæknings-krammet

Den beklemte krammesituation, hvor de to parter vipper op og ned med armene for at komme ind til hinanden i den rette vinkel uden at støde panderne sammen.

Teknik 2

Skuldertacklingskrammet

Krammet mellem to mænd, der ikke kender hinanden så godt/homofobi. Foregår ved at kramme med akavet lang afstand mellem hoveder, mens skuldrene støder sammen.

Teknologi

Ikeas madrollator

Man føler sig som Metusalem, når man trisser rundt i Ikeas utrolig ringe restaurant med den der rullevogn til sine kødboller.

Hæslig

Ikeas mad

Det viser sig, at Ikea-restaurantens såkaldte Herregårds-hakkebøf er lavet af præcis det samme som deres Billy-reoler. Spånplader.

lars.dahlager@pol.dk

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN