Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Omklædningsrumssnak. Ja ja, godt forsøg på en undskyldning, Trump.
Foto: Mike Groll/AP

Omklædningsrumssnak. Ja ja, godt forsøg på en undskyldning, Trump.

Listen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Listen: »Mænd siger det mest stupide lort til hinanden, når vi tror, vi er alene«

Listen er ikke helt med på fysiologien omkring »Grab them by the pussy«. Men er samtidig glad for ikke selv at skulle stille op til præsidentvalg. For ærlig talt...

Listen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kamp

Alternativet vs mænd

Alternativet, partiet, der vil bekæmpe radikalisering ved at give alle unge gratis teaterbilletter, siger nu nej til paneldebatter, hvor der ikke er kvinder med. Men hvad hvis det er en paneldebat om det stigmatiserende i at have forstørret prostata? Hva’ så, Alternativet?

Starter i dag

Østers-uge

Begivenhed, som folk går til for at vise deres erotiske dødsforagt over for virulente maveinfektioner. Ingen ville spise østers, hvis det var en grøntsag.

Kampagne

’Ung i operaen - for dig under 30’

Nu prøver Det Kongelige Teater at lokke unge i operaen til f.eks. La Bohème – »det ultimative drama om ung hipsterkærlighed garneret med alle de store hits«, som teatret skriver det så fint, desperat og leflende.

Handling

At udgive ulovlige bøger

Vi på Politiken bliver helt rastløse i benene, hvis vi ikke har publiceret en ulovlig bog i mere end fem år. Puha, det lettede.

Donald Trump på bånd

»Grab them by the pussy«

Vi er ikke helt med på fysiologien her. Men ærlig talt: mænd siger det mest stupide lort til hinanden, når vi tror, vi er alene.

Ironi

Siri-kommissionen

Arbejdsgruppe nedsat af De Radikale, der skal undersøge, hvad den teknologiske udvikling betyder for vores samfund, opkaldt efter Iphonens grænseløst uduelige digitale assistent.

Depression

Blæsten i Danmark

Så har man det så godt, og København er verdens bedste by, og så ankommer oktoberblæsten, det fede svin, og glæden synker ned i frakker og halstørklæder.

Dødsårsag

Sms-kørsel

De underlige hastighedsændringer og rykvise korrektioner, der afslører, at folk er i gang med at spørge deres livsledsagere, om de har husket at købe fløde.

lars.dahlager@pol.dk

Læs mere:

Annonce

IBYEN