Spilleperioden for 'Klokkeren fra Notre Dame - The Musical' i København er blevet forlænget med en uge.
Foto: Søren Malmose

Spilleperioden for 'Klokkeren fra Notre Dame - The Musical' i København er blevet forlænget med en uge.

Scene

Musicalen 'Klokkeren fra Notre Dame' får en uge mere på Det Kongelige Teater

Fredericia Teaters opsætning af historien om den pukkelryggede klokker, som lige nu spiller på Det Kongelige Teater, er populær. Derfor bliver spilleperioden nu forlænget.

Scene

Da Fredericia Teater sidste år havde premiere på deres musicalopsætning af Disneys version af Victor Hugos roman 'Klokkeren fra Notre Dame', var anmelderne glade. Rigtig glade.

I Jyllands-Posten fik forestillingen eksempelvis seks ud af seks stjerner og blev kaldt teatrets flotteste musical nogensinde. Også Politikens anmelder, Henrik Palle, var begejstret, gav fem hjerter og kaldte den for »fremragende«.

Men noget tyder på, at historien om den pukkelryggede Quasimodo ikke kun går klokkerent ind hos anmelderne, men også hos publikum.

I hvert fald har teatret valgt at forlænge forestillingens spilleperiode i København, hvor den lige nu spiller på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Musicalen var sat til at spille frem til 13. august, og det er nu ændret til 26. august.

Det sker, efter at billetsalget, ifølge teatret selv, er gået »forrygende«.

De har i alt solgt 120.000 billetter, hvoraf halvdelen er solgt i København. 'Klokkeren fra Notre Dame - The Musical' har derved allerede solgt mere end Fredericia Teaters to tidligere Disney-musicals, 'Aladdin' og 'Den Lille Havfrue', som begge to solgte omkring 110.000 billetter hver.

Billetterne til ekstraforestillingerne er allerede sat til salg.

'Klokkeren fra Notre Dame - The Musical'. Læs mere og køb billet her.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce