Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Muhammed udstillet som pædofil i DF-blad

Imam advarer om, at fortsat hån mod profeten kan være farligt mod Danmark som nation.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er ikke kun Dansk Folkepartis Ungdom, som leverer mindre flatterende tegninger af Muhammed.

Moderpartiet udstillede profeten som pædofil i Dansk Folkeblad i foråret, og i går blev bladet med tegningen så lagt ud på hjemmesiden, skriver Berlingske Tidende.

»Det var Muhammed, som valgte at gifte sig med en niårig pige. Er det i orden at gifte sig med en ni-årig. Når de nu fører ham frem som Jordens mest ukrænkelige person, som ingen må sige bøh til, så skal man også forholde sig til, hvad han foretog sig,« siger ansvarshavende for Dansk Folkeblad, pressechef Søren Søndergaard.

Farligt for Danmark

Tegningen stammer fra en tysk bog fra 2004 af Johann Georg Mausinger. Anmeldelsen i DF-bladet handler blandt andet om Muhammeds giftermål med niårige Aischa og profetens mulige pædofile tilbøjeligheder.

Imam Abdul Wahid Petersen advarer Dansk Folkeparti mod at fortsætte den respektløse behandling af profeten.

»Dette er farligt for Danmark som nation. Se, hvad der allerede er sket med brandbomber. Sidste gang blev ambassader brændt ned, og sådan en tur kan vi nu få igen,« siger han.

Religionsforsker Tim Knudsen fra Syddansk Universitet er enig og kalder det dybt problematisk at fremstille Muhammed som pædofil.

Dokumentation: Se Dansk Folkeblad på Dansk Folkepartis hjemmeside her (bladet åbner i PDF-format, artiklen findes side 26)

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden