Foto: LEHMANN MARTIN/POLFOTO
Danmark

Julemanden stak en lussing

Da børnene i Aalborg Zoo begyndte at drille julemanden og tage hans pebernødder, gik det galt.

Danmark

Julemanden er kendt for at være en godmodig herre, der er rigtig god til at omgås børn.

Den betegnelse føler Bente Schjødt fra Aalborg ikke passer på julemanden, som søndag delte pebernødder ud til børnene i Aalborg Zoo.

Hendes 10-årige datter var sammen med klassekammerater til fødselsdagsfest i zoologisk have, da der også var julemandsdag. Der var ingen voksne til stede, da episoden fandt sted, så det er børnene, der efterfølgende har fortalt, hvad der skete.

»Nogle af de andre piger kendte julemanden i forvejen og begyndte at drille ham med, at han ikke var den rigtige julemand. De tager også en masse pebernødder. Min datter var en del af flokken, og da hun vil tage en pebernød, slår julemanden ud efter hende og rammer hende på kinden«, siger Bente Schjødt til Nordjyske Stiftstidende.

Pigen er stadig rød på kinden
Hun betegner det som en regulær lussing og forklarer, at pigen stadig havde en rød plamage på kinden to timer efter sammenstødet med julemanden.

Hun mener, at uanset hvor irriterende børnene må have været, så må den slags ikke ske.

»Hvis manden føler sig generet af børnene, så må han gå væk«, mener Bente Schjødt.

Julemanden: De provokerede
Aalborg Zoo beklager sagen og betegner det som et uheld. Julemanden selv forklarer, at børnene optrådte provokerende, og han følte, han måtte skrue bissen på.

»Jeg vender mig om for at få fat i hendes kravetøj, og bagsiden af hånden rammer hendes kind, men jeg slår hende ikke, og jeg kan ikke forstå, at hun kan være rød på kinden«, forklarer han.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce