Det er så yndigt at følges ad, men så hamrende svært at bryde op igen.
Foto: Pelle Rink

Det er så yndigt at følges ad, men så hamrende svært at bryde op igen.

Danmark

Drop kæresten per stedfortræder

Ny hjemmeside tilbyder at slå op med kæresten for 125 kroner.

Danmark

Hvad gør man, når man er blevet træt af kæresten og gerne vil ud af forholdet?

Tager en snak med partneren, vil de fleste nok svare. Men hvad nu, hvis man ikke kan overskue den svære samtale?

Så kan en løsning måske være den nye hjemmeside Speak4you.dk, der tilbyder at sende et brev til kæresten med den triste besked.

En værdig afsked »Der er mange sider, hvor man kan få hjælp til at finde den eneste ene. Men der er ingen steder, der hjælper dig ud igen. Det kan være enormt svært at sige tingene lige ud - især for unge. Derfor tror jeg på, at der er et behov for en person, der kan fungere som mellemmand og se tingene lidt fra oven«, siger idékvinde Pia Ølholm.

Det er selvfølgelig nemt og krysteragtigt for afsenderen, men er det ikke uværdigt for modtageren?

»Prøv at tænke på alternativet. Mange unge slår op på sms i dag, og det er altså ikke fedt at stå nede i Netto og få sådan en besked. Så er det bedre med et brev, der giver lidt opmuntring, og som man kan læse i fred hjemme hos sig selv, hvor man kan få grædt ud under private forhold«.

Andre meddelelser

Det er også muligt at sige undskyld, fortælle en hemmelighed eller sende et kærestebrev via hjemmesiden, der blot har eksisteret i en uge.

Men 49-årige Pia Ølholm, der er tidligere virksomhedsleder, forventer, at slå-op-brevet bliver den mest populære serviceydelse.

Det koster 125 kroner at få Speak4you til at tale for sig.

I Tyskland eksisterer en lignende service, Trennungsagentur.com, hvor en slå-op-konsulent personligt tager ud og overleverer beskeden.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce