Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: MARTIN LEHMANN
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Naser Khader kritiserer partifælle med tørklæde

»Du går islamisternes ærinde«. Naser Khader raser over partifællen Elsebeth Gerner, der forleden tog hovedtørklæde på som led i radikal kampagne om værdier.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nyt internt opgør i det Det Radikale Venstre.

I et skarpt angreb beskylder Naser Khader (R) sin partifælle, den tidligere kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen, for at skade de radikales omdømme og for at gå islamisternes ærinde. Det skriver Jyllands-Posten.

I sidste uge tog Gerner Nielsen et muslimsk tørklæde på og lod sig fotografere som led i en radikal kampagne om danske værdier. Tåbeligt, mener Naser Khader.

»Hvad skal det til for«, spørger han sine gruppefæller på Christiansborg i en mail, som avisen er i besiddelse af.

»Elsebeth, du går islamisternes ærinde! Det er lige noget, de kan bruge i deres kamp for at tvinge flere kvinder til at gå med tørklæde«, skriver Naser Khader.

Elsebeth Gerner Nielsen meddelte, at hun ikke ønsker at diskutere en intern mail i medierne.

Hos Socialdemokratiet siger socialordfører Mette Frederiksen, at hun ikke bryder sig om Elsebeth Gerner Nielsens optræden.

»Det må stå for hendes egen regning, hvad hun vil lave af pr-stunts. Jeg ville ikke selv have gjort noget lignende. Når jeg ikke vil det, er det fordi, man derved banaliserer, hvad hovedpåklædningen har af betydning for mange mennesker,« siger hun til Jyllands-Posten.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden