0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Take away-mad spreder roskildesyge

Roskildesygen sender stadig flere danskere i sygesengen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JESPER STORMLY HANSEN
Foto: JESPER STORMLY HANSEN

Roskildesyge spredes via mad på take-away restauranter, hvor mange mennesker rører ved maden.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den uhyre smitsomme roskildesyge er nu den fødevarebårne sygdom, som sender flest danskere i sygesengen, oplyser Statens Seruminstitut til gratisavisen 24timer.

Sygdommen bliver mere og mere udbredt, fordi flere danskere spiser hovedparten af deres måltider fra kantiner, pizzeriaer og take away-restauranter.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce