Det var her, mellem Lergravsvej og Polensvej på Amager, at et 16-årigt avisbud onsdag blev overfaldet og dødeligt såret af tre danske teenagere.
Foto: DRESLING JENS

Det var her, mellem Lergravsvej og Polensvej på Amager, at et 16-årigt avisbud onsdag blev overfaldet og dødeligt såret af tre danske teenagere.

Danmark

Avisbud er død efter overfald

16-årig dreng, der blev overfaldet med kølleslag på Amager, er død på Rigshospitalet.

Danmark

Det 16-årige avisbud, der onsdag blev overfaldet med en kølle, døde torsdag aften, uden at der blev slukket for respiratoren.

Det oplyser politiet i følge Ritzau.

Den 16-årige bliver i løbet af natten overført til Retsmedicinsk Institut, hvor der fredag holdes ligsyn og obduktion. De pårørende er underrettet, oplyser Ritzau.

De formodede gerningsmænd - tre jævnaldrende drenge på 15, 17 og 19 år - sidder varetægtsfængslet foreløbigt i 27 dage.

Det voldsomme overfald fandt sted onsdag eftermiddag mellem Lergravsvej og Polensvej på Amager, da 16-årige dreng af tyrkisk oprindelse var på sin avisrute.

Erklæret hjernedød tidligere på dagen

Tidligere på dagen bekræftede drengens forældre, at deres søn var erklæret hjernedød. I løbet af dagen er pårørende strømmet ind og ud af Rigshospitalet for at sige farvel til drengen.

I et interview i TV2 News, appelerede de tydeligt rystede forældre til, at overfaldsmændene blev straffet.

Muligvis racistisk motiveret overfald
Der er muligvis tale om et racistisk motiveret overfald. Venner, der har talt med den dreng, der var med på avisruten, og som var vidne til overfaldet, siger, at gerningsmændene råbte racistiske skældsord ad de to drenge.

»Hva' glor du på, perkersvin?«, blev der råbt, fortæller en af vennerne til TV 2 News.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce