Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: BIRCH ANDERS
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lars Barfoed bøjer sig for oppositions krav

Den uvildige ekspertgruppe, som skal undersøge fødevarekontrollen, skal alligevel også undersøge ministeriets og de skiftende ministres ansvar.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Familie- og forbrugerminister Lars Barfoed (K) accepterer samtlige krav fra oppositionen til den uvildige undersøgelse af fødevarekontrollens ressourcer.

Dermed vil han også undersøge, om de ansvarlige ministre har været advaret i de interne rapporter fra Fødevarestyrelsen Revisionsenhed, og det glæder en samlet opposition.

»Det bliver spændende at få en undersøgelse, som også kulegraver ministeriets rolle. Det, synes vi, er helt afgørende. For det hjælper jo ikke noget bare at undersøge styrelsens ansvar«, siger Socialdemokratiets fødevareordfører, Jens Peter Vernersen.

Undersøgelsen er et led i aftalen mellem regeringen og Dansk Folkeparti om Fødevarestyrelsen.

Formålet med undersøgelsen er at analysere styringen af Fødevarestyrelsens kontrolindsats og tilrettelæggelsen af den udførende fødevarekontrol.

/ritzau/

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Strassbourg - EU - Parlament - Parliament - Europa - afstemning - Vote - Portræt - Reportage (ikke Brussel)

  På søndag har du chancen for at sætte dit eget lille personlige præg på, hvordan EU i fremtiden skal tackle nogle af Danmarks og klodens helt store udfordringer. Men hvor mange af de beslutninger, som lægger rammerne for vores hverdag, træffes egentlig i Bruxelles?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden