Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Danskere stormer privathospitaler

130 patienter ringer hver dag til Region Syddanmark for at blive henvist til et privathospital. Det giver lang ventetid i telefonen.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Patienter, der vil behandles på privathospital, bestormer i disse dage visitationskontoret i Region Syddanmark. Så mange, at de godt kan indstille sig på at skulle lytte til telefonens ventemusik en rum tid.

I øjeblikket kan det tage mellem 30 og 50 minutter at komme igennem på telefonen til kontorets visitatorer, der henviser patienter videre til behandling på et privathospital.

Behandlingsgaranti eksisterer stadig

Strejken på sundhedsområdet har skabt lange ventetider, og selv om regeringen har ønsket at suspendere behandlingsgarantien, eksisterer den stadig, så man har ret til behandling i det private inden for en måned.

Den forventes først ophævet til oktober, når Folketinget træder sammen igen. Ifølge regionen ringer cirka 130 patienter derfor hver dag for at blive henvist.

ritzau

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden