Politiet er talstærkt til stede på Hells Angels rockerborge på Amager og i Københavns nordvestkvarter.
Foto: Jens Dresling

Politiet er talstærkt til stede på Hells Angels rockerborge på Amager og i Københavns nordvestkvarter.

Danmark

Rockere og støtter anholdt i razzia

To fuldgyldige Hells Angels-rockere og to medlemmer af ungdomsgruppen AK 81 er blevet anholdt ved aktioner mod rockerborge.

Danmark

Politiet leder stadig efter våben, anabole steroider og narko i to københavnske rockerborge. Foreløbig uden resultat.

Det oplyser politikommissær Steffen Steffensen.

Politiet rykkede til morgen ind i Hells Angels' tilholdssteder på Svanevej i Nordvestkvarteret og Lindgreens Allé på Amager. Og de anholdt hurtigt fire mænd.

»På Svanevej har vi anholdt en fuldgyldig Hells Angels-rocker og to medlemmer af AK81 (Hells Angels' støttegruppe, red), og på Lindgreens Allé har vi taget en HA'er«, siger Steffen Steffensen.

Har ingen forbindelse til kasernerøveri

De fire sigtes for overtrædelse af våbenloven. Om sigtelsen opretholdes, vil vise sig, når politiet har afsluttet undersøgelserne, og det viser sig, om de gør nogen ulovlige fund. Både politifolk, hunde og ammunitionsryddere gennemsøger de to rockerborge.

Ifølge Steffen Steffensen er razziaen en del af politiets strategi for at stoppe bandekrigen mellem rockere og indvandrerbander.

Han afviser, at razziaen skulle have noget at gøre med, at der i de seneste dage er blevet anholdt flere mænd i forbindelse med røveriet mod Antvorskov Kaserne, hvor knap 200 våben blev stjålet i begyndelsen af januar.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden