Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
JENS DRESLING
Foto: JENS DRESLING

Billede af bilen, hvor den 25-årige sad. Der er tydelige skudhuller i bildøren.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få spor efter drabsmænds flugtbil

En 25-årig mand blev i går aftes dræbt af skudsalve i Mjølnerparken. Billeder viser bildør gennemhullet af skud.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Umiddelbart efter drabet på en ung mand i Mjølnerparken i går aftes forsvandt en kassevogn eller en større bil fra gerningsstedet.

En bil, som politiet stadig efterlyser, og som de foreløbige vidneforklaringer ikke har kunnet bringe efterforskerne tættere på.

»Der er et par vidner, der har rettet henvendelse om en bil, der er kørt derfra, men de underbygger blot vores teori om, at det er en kassevogn eller en varebil i en mørk eller sølvfarvet nuance. Vi har ikke fået den der henvendelse om, at ’der holder den’, eller ’her er dens registreringsnummer’«, siger central efterforskningsleder Kenneth Vesth til politiken.dk.

Salve på mindst 12 skud Den unge mand, der blev dræbt, sad ifølge billeder fra gerningsstedet på passagersædet i en bil, og han er blevet ramt af en salve på mindst 12 skud.

Politiet bekræfter da også, at efterforskere har fundet et »tocifret antal afskudte hylstre« på gerningsstedet. Og det ser ud, som om skuddene kun faldt en vej, og altså ikke blev besvaret.

Skuddramaets offer er en 25-årig mand med udenlandsk baggrund. Han blev beskudt omkring klokken 20.30 og blev i første omgang behandlet på stedet. En time senere blev han erklæret død.

Uklart om sammenhæng med bandekrigen

Det er endnu uklart, hvorvidt skyderiet har relation til den pågående bandekrig mellem rockere og indvandrerbander, som har hærget dele af København de seneste måneder.

Siden august sidste år har København været ramt af 61 skudepisoder. Mindst 27 af disse vurderes ifølge politiet at have relation til bandeopgøret.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden