Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Kræftens Bekæmpelse vil ikke risikere at få badwill i befolkningen. Her ses foreningens logo i populære blomster ved en tidligere lejlighed på Rådhuspladsen. (Arkivfoto)

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kræftens Bekæmpelse dropper omstridt firma

Firmaet AidOnline har stået massivt for skud i flere medier, og det får nu konsekvenser.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Samarbejdet mellem firmaet AidOnline og Kræftens Bekæmpelse bliver øjeblikkeligt stoppet af Kræftens Bekæmpelse.

AidOnline står bag et program, der kan downloades til computeren, og som erstatter internettets bannerannoncer med annoncer, hvor pengene går til velgørenhed. Det har medført massiv kritik fra flere medier, der føler, at AidOnline stjæler deres penge.

»I Kræftens Bekæmpelse har vi forholdt os til den kraftige reaktion, som primært er kommet fra onlinebranchen i forhold til AidOnline, og på den baggrund har vi revurderet vores deltagelse«, siger marketingchef Poul Møller.

Kræftens Bekæmpelse vil ikke være gidsel

I sidste uge gik 12 af de største danske velgørende organisationer sammen med AidOnline. Efter planen skal danskerne frivilligt installere et gratis program på computeren – et såkaldt elektronisk hjerte – og på den måde støtte nødhjælpsorganisationer som Dansk Røde Kors, Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse ganske gratis, når de er på surftur på internettet.

Men det bliver nu uden Kræftens Bekæmpelse, som ikke ønsker »at være gidsler i en teknisk debat, der giver os badwill ikke alene i befolkningen, men også i en branche, som vi i anden sammenhæng har et udmærket forhold til«.

Chefredaktør for Berlingske Tidende Lisbeth Knudsen sammenlignede i søndagens avis tiltaget fra AidOnline med »noget, der mest af alt minder om simpelt landevejsrøveri ved højlys dag«.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden