Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
DRESLING JENS
Foto: DRESLING JENS
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mand anholdt for Nordvest-drab

En undvegen fange anholdt i Nordsjælland med pistol. Han sigtes for drab på 33-årig mand i Københavns Nordvestkvarter i juli.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter godt en måneds efterforskning mener politiet at have udpeget den mand, der skød og dræbte Olcay Ünal i Københavns Nordvestkvarter 4. juli.

Natten til tirsdag blev den mistænkte anholdt på en adresse i Nordsjælland, hvor politiet også fandt en skarpladt pistol.

»Om motivet kan vi sige, at pilen peger mod et internt opgør mellem kriminelle, der færdes på Christiania«, siger vicepolitiinspektør Henrik Svindt i Københavns Politi.

Den 24-årige stak i marts af, da han var på udgang i forbindelse med afsoning af en dom for våben og narkotika, og har været forsvundet siden.

Ikke banderelateret

Manden er sigtet for at afgivet skuddene, der traf den 33-årige Ünal i hovedet og halsen, mens denne om aftenen sad sammen med flere andre omkring et bord på Theklavej ved al-Quds-skole.

Ünal og de andre var samlet for at mindes den 26-årige Ahmad Reza Jamali, der fire dage forinden var blevet skudt og dræbt ved Christiania.

Politiet vil ikke umiddelbart sige, hvordan den anholdte forholder sig til sigtelsen for manddrab og overtrædelse af våbenloven. Anklageren vil kræve lukkede døre ved grundlovsforhøret, der finder sted i Retten på Frederiksberg.

Drabet har ifølge politiet ikke nogen direkte relation til konflikten mellem rockere i Hells Angels og AK 81 på den ene side og folk i indvandrerbander på den anden.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden