Brian Sandberg (tv), der her ses sammen med HA-rockeren Jørn Jønke Nielsen er blevet afhørt i nat efter skyderiet i Hellerup. Arkivfoto.
Foto: Jens Dresling

Brian Sandberg (tv), der her ses sammen med HA-rockeren Jørn Jønke Nielsen er blevet afhørt i nat efter skyderiet i Hellerup. Arkivfoto.

Danmark

Sandberg afhørt efter sushi-skyderi

Politiet efterlyser vidner til skyderiet på sushi-restaurant i Hellerup. Toprocker afhørt i nat.

Danmark

Politiet har været i sving hele natten efter aftenens skyderi på en sushi-restaurant i Hellerup.

En Hells Angels-rocker blev ramt af skud i kinden, da han sammen med seks-syv andre HA-medlemmer og rockeraspiranter fra AK81 spiste på restaurant Sticks'n'Sushi på Strandvejen.

Skuddene blev affyret ind gennem ruden af ukendte gerningsmænd, som efter skyderiet kørte væk i høj fart.

LÆS OGSÅ

Målet kan ifølge politiet have været HA-rockeren Brian Sandberg, der blandt andet er kendt for at have været bodyguard for den bedrageridømte Stein Bagger inden dennes store fupnummer blev afsløret.

Brian Sandberg var nemlig blandt de i alt 15 gæster på restauranten.

Han er tidligere blevet forsøgt likvideret, men slap i januar uden de store skrammer, da der blev skudt mod ham på en juicebar i det indre København.

Sandberg til afhøring
Og netop Brian Sandberg har i nat været til afhøring hos politiet.

»Vi har foretaget flere afhøringer blandet andet af Brian Sandberg, og så er der en del tekniske spor, som vi skal arbejde videre med«, siger vagtchef Søren Greve fra Nordsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

De tekniske spor indbefatter blandt andet en udbrændt Skoda, der efter skyderiet blev fundet på Nørrebro. Bilen blev tre dage inden skyderiet meldt stjålet.

Også ved en række af de tidligere skyderier i den verserende konflikt mellem Hells Angels og unge med indvandrerbaggrund fra bandemiljøet i København er flugtbilerne efterfølgende blevet stukket i brand for på den måde at sløre de tekniske spor så meget som muligt.

Syv skyderier på 11 dage

Politiken.dk arbejder på at få en kommentar til efterforskningen fra Nordsjællands Politi.

Det er tidligere set, at modparten hurtigt har svaret igen med en 'bytter' efter en skudepisode, og alene de seneste 11 dage har der været syv skudepisoder i København.

FAKTA

Politiet efterlyser vidner, der kan bidrage til efterforskningen.

»Vi vil meget gerne i kontakt med vidner til skyderiet eller folk som måtte have set bilen fra den 16. oktober klokken syv til den blev fundet mandag aften klokken 20«, siger Søren Greve til Ritzau.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden