Danmark

Politiken.dk har fået nyt design

Velkommen til et mere levende design. Giv os din reaktion.

Danmark

Politiken.dk har fået nyt design. Målet er at præsentere indholdet i et design, der er flottere og mere moderne

Nettet udvikler sig hastigt, så selv om det tidligere design kun var tre år gammelt, havde udviklingen indenfor net-design overhalet det indenom.

Politiken.dk’s nye design giver langt bedre muligheder for at præsentere indholdet. I det gamle design var alle artikler ens, og forsiden bygget op på samme måde dag efter dag.

Det ændrer sig med det nye design. Artiklerne har forskelligt udtryk, alt efter om det er små eller store nyheder. Og designet af forsiden giver muligheder for variation, så det ikke bare er historierne på forsiden, der løbende skifter, men også designet af dem. Det giver et mere levende udtryk.

Politiken.dk bliver hurtigere

Med det nye design introducerer vi en større skrift, og så er politiken.dk blevet hurtigere at få frem på skærmen. Før gik der for lang tid, fra man klikkede, til siderne kom frem.

Som du kan se, er det nye design nært beslægtet med designet af den trykte udgave af Politiken. Med god grund. Den trykte avis og politiken.dk er to forskellige medietyper med hver deres styrker, men vi har de samme værdier og udgives på det samme grundlag.

Det nye design vil helt sikkert indeholde fejl, selv om vi har gjort os umage for at undgå dem. Derfor har vi brug for din hjælp, så vi hurtigst muligt kan få dem rettet.

Du kan enten sende en mail til nytdesign@pol.dk eller udfylde nedenstående formular.

På forhånd tak for hjælpen og god fornøjelse med det nye politiken.dk.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce