Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Snekaos breder sig til Langeland

Snefygningen breder sig til Langeland, hvor et bæltekøretøj er sat ind.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fygesneen, der gennem natten og morgenen har plaget særligt Lolland og Falster, har nu bredt sig til Langeland, hvor Fyns Politi har bedt om hjælp fra forsvaret.

En pansret mandskabsvogn er netop nu på vej til Rudkøbing for at assistere Falck, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Kim Munksgaard.

»Syd for Rudkøbing er fygningen så voldsom, at det kun er lykkedes at holde hovedvejen fri. På de mindre veje har vi opgivet, for der ligger over en meter sne«.

Også på Lolland og Falster har forsvarets køretøjer i nat og i morges været i brug på grund af den store mængde sne på vejene.

LÆS ARTIKEL

Desuden fortæller Kim Munksgaard, at Ærø er ramt af vintervejret. Her er den lokale landbetjent sneet inde og er lige nu ved at blive hjulpet ud af en gummiged.

På svendborgmotorvejen er der problemer med store snedriver, der allerede har sendt tre billister i grøften ved afkørslen til Kværndrup. Ingen er kommet til skade.

VEJRUDSIGTSe din lokale vejrudsigt på vejret.dk

Vagtchefen fraråder al unødig udkørsel på især Sydlangeland.

»Hovedvejen er ryddet, så hvis man kun skal færdes på den, kan det godt lade sig gøre forsvarligt. Men uden for hovedvejen kan vi ikke garantere noget som helst«, siger Kim Munksgaard.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden