Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Multiarena i Ørestad bliver ikke til noget

Underholdningsgiganten AEG, der skulle bygge den, har ikke pengene.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den multiarena med plads til 15.000 tilskuere, som Københavns Kommune for et år siden gav grønt lys til, bliver ikke til noget alligevel.

Det skriver Berlingske Tidende.

Ifølge avisen opgiver Københavns Kommune forhåbningerne om, at underholdningsgiganten AEG kan gennemføre det storstilede arenaprojekt i Ørestad. Angiveligt fordi AEG ikke har de nødvendige penge til projektet.

»Fristen for udbuddet udløber 1. marts, så i sagens natur kan vi ikke begynde at kommentere på enkeltheder, før vi ved, hvor vi står. Men det er da rigtigt, at der ikke er meget, der tyder på, at AEG kommer med noget, idet det endnu ikke er sket«, siger overborgmester Frank Jensen (S) til Berlingske Tidende.

Skulle have været klar i 2013

Da politikerne i marts sidste år vedtog byggeriet var målet at skabe en multihal, som kunne bruges til koncerter og trække store internationale sportsbegivenheder til Danmark. Den 58.000 etagekvadratmeter store arenaen skulle have stået klar i 2013.

Andre lignende projekter i hovedstaden er også faldet til jorden.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden