Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jaloux mand ville dræbe med kartoffelkniv

En 38-årig er i retten for drabsforsøg på sin hustru.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Jeg har skåret halsen over på din datter. Hun er død. Hvis ikke hun vil være sammen med mig, er der ikke andre, der skal have hende«.

Ordene blev angiveligt sagt i telefonen af en nu 38-årig mand til sin svigerfar 19. april sidste år.

Han havde netop stukket og skåret sin kone i halsen og brystet foran kvindens søsters hus i Tureby, skriver DAGBLADET Køge. Og efter at være kørt fra den stærkt blødende kvinde, ringede han blandt andet til sin hustrus far og fortalte, hvad han havde gjort.

Kvinden fik nok af mandens vold

Kvindens far fortalte i går dommer og nævninge om det rystende opkald, der til alt held kun vist sig at være delvist sandt. For den nu 38-årige kvinde overlevede overfaldet.

I retten i går fortalte kvinden, at hun i løbet af sit 11 år lange ægteskab med den tiltalte var blevet udsat for både fysisk og psykisk vold. Men at hun 8. april sidste år havde besluttet, at hun ikke ville finde sig i mere.

»Han var meget kontrollerende og ville bestemme, hvilket tøj jeg gik i. Han har slået mig mange gange og kastet ting efter mig«, fortalte en meget fattet kvinde til retten, skriver DAGBLADET Køge.

Angreb konen under udveksling af det fælles barn
8. april flyttede hun med hjælp fra sin familie sine egne ting og en del af deres fælles datters ting fra hjemmet i Ejby. Hun frygtede sin mands reaktion og meddelte ham derfor, at hun ville skilles via en sms.

Ægteparret forsøgte dog at finde en ordning, så den 38-årige mand fortsat kunne se deres nu 4-årige datter. Det var i forbindelse med en udveksling af datteren, at manden angreb sin kone med en kartoffelkniv.Der falder dom i sagen i morgen.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden