Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Folketinget presser miljøminister i legetøjssag

Dansk Folkeparti kræver, at miljøministeren øjeblikkelig bør gribe ind og forbyde salg af legetøj, der indeholder giftige stoffer.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Såvel regeringens støtteparti som oppositionen mener, at miljøminister Hans Christian Schmidt (V) optræder for slapt i spørgsmålet om sundhedsfarlige stoffer i legetøj til børn.

Dansk Folkepartis miljøordfører, Jørn Dohrmann, finder, at regeringen må skride ind og sikre, at det får konsekvenser her og nu, når forhandlere som Toys'R'Us sælger legetøj med indhold af farlige stoffer, der er forbudt for børn under tre år.

Afsløring i 'Kontant'
DR afslørede i aftes i tv-programmet 'Kontant', at der er konstateret giftige organiske tinforbindelser og hormonforstyrrende blødgørere i Disney-legetøj fra kæden Toys'R'Us.

Hans Christian Schmidt har reageret ved at forsikre, at regeringen er parat til dansk enegang i EU for at få de sundhedsfarlige blødgørere ud af alt legetøj omkring årsskiftet 2004/2005.

/ritzau/

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden