Danmark

Dildoplakat bliver hængende i Holstebro

Retten har besluttet, at plakat af en dildo holdt op mod en kvindes nøgne baller kan blive foran sexbutik.

Danmark

Ejeren af sexforretningen Dark Rose i Holstebro, Torben Knudsen, er frifundet for at reklamere med anstødelige plakater.

Den dom nåede retten i Holstebro frem til i dag.

LÆS OGSÅ

Ejeren af Dark Rose var ellers blevet pålagt en bøde på 2.500 kroner for at stille to plakater, hvor delvist afklædte kvinder holder en dildo, op.

Retten er ens over alt
Ifølge politiadvokat Mette Møller hører Torben Knudsens plakater måske til i Istedgade i København, men ikke på en handelsgade med andre typer butikker i Holstebro.

Og netop derfor valgte butiksejeren af tage sagen i retten, da han fik pålagt bøden.

»Jeg synes jo slet ikke, at der burde have været en sag. Grunden til, at jeg tog den op var, at det ikke hænger sammen. Loven er vel ens over alt«, siger Torben Knundsen.

LÆS ARTIKLEN

Han er godt tilfreds med frifindelsen, som han da også havde regnet med, men synes, der er blevet brugt alt for meget energi på sagen.

»Jeg synes, det er alt for mange ressourcer, der er spildt på så lille en sag. Det er penge, der kunne have været brugt meget bedre andre steder«.

Ikke anstødelige

Retten har dog med sin afgørelse i dag slået fast, at plakaterne ikke kan være anstødelige et sted, men gangbare et andet.

Retten påpeger, at den ene af plakaterne, hvor en kvinde i g-streng holder en vibrator ind mod sine nøgne baller, kan virke anstødelig alt efter den sammenhæng den er præsenteret i.

Samtidig slår retten også fast, at Torben Knudsen præsenterer den på samme måde, som alle andre butikker på gaden præsenterer plakater: I et foldeskilt. Og dermed er præsentationen i orden.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce