angreb. Muslimske fædre dræber. Og onkler voldtager. Sådan udlægger Jesper Langballe virkeligheden.
Foto: THOMAS BORBERG (arkiv)

angreb. Muslimske fædre dræber. Og onkler voldtager. Sådan udlægger Jesper Langballe virkeligheden.

Danmark

Langballe går til angreb på muslimske fædre

DF'eren Jesper Langballe mener, at muslimske fædre slår deres døtre ihjel og lader onklerne voldtage dem.

Danmark

Folketingsmedlem Jesper Langballe kommer nu - stik imod ledelsen i sit parti, Dansk Folkeparti, med et opsigtvækkende forsvar for Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard.

Før jul sagde Hedegaard, at muslimske fædre voldtager deres døtre.

LÆS ARTIKEL

I et debatindlæg i Berlingske Tidende lørdag skriver Jesper Langballe, at Lars Hedegaard ganske vist tog en smule fejl i sin karakteristik af de muslimske fædre. For virkeligheden er langt værre.

»Selvfølgelig skulle Lars Hedegaard ikke have sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel (de såkaldte æresdrab) - og i øvrigt vender det blinde øje til onklernes voldtægt«, skriver Jesper Langballe.

LÆS ARTIKEL

Leder af Dansk Folkeparti Pia Kjærsgaard har tidligere på måneden sagt, at hun ikke ville have udtrykt sig på samme måde som Lars Hedegaard. Hun har dog ikke ville gå i rette med sin partifælle Søren Krarup, som gav Hedegaard »fuldstændig ret«.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce