Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: ADRIAN JOACHIM
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politi følger Bandidos-togt på Fyn tæt

Støttegruppe for Bandidos udfordrer HA's magt på øen.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiet følger nøje med i forsøget på at oprette en støttegruppe for Bandidos i Odense, der traditionelt er en Hells Angels-by.

»Der er tale om en gruppe personer - og det er ikke ret mange - der forsøger at samle sig til støtte for Bandidos. Men selvom personkredsen ikke er stor, så er det naturligvis noget, vi følger tæt«, siger lederen af bandeenheden hos Fyns Politi, Kirsten Fisher.

Samme melding kommer fra chefen for Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, Kim Kliver. Han understreger dog, at politiet ikke tager særlige forholdsregler i forhold til rockergrupperne.

»De her miljøer spekulerer meget i at bruge pressen til at skabe polariseringer. Men vores opgave er at se nøgternt på situationen, og vi håndterer det her inden for rammerne af vores normale indsats«, siger Kim Kliver.

Fredsaftale gør Fyn til HA-område

Dannelsen af en støttegruppe til fordel for Bandidos kunne ellers ligne et brud på den fredsaftale mellem de to rockerklubber, der siden 1997 har inddelt landets underverden i zoner, og hvor Odense altså blev Hells Angels' område.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden